Пържолите са любимо ястие на всички, а приготвянето им не изисква много усилия.

Тук ви представяме една лесна рецепта за свински пържоли с гъби и лук. Ще са ви необходими само около 40 минути за направата им. Да се заемаме!

 

 

Необходими продукти

  • 4 обезкостени свински пържоли
  • 300 грама свежи гъби по избор
  • 300 грама гъбена крем супа
  • 1 средно голяма глава лук
  • 1 щипка чесън на прах
  • 1 щипка сол
  • 1 щипка черен пипер

Начин на приготвяне

Поръсете добре пържолите с чесъна на прах, черния пипер и солта.

Загрейте тиган с олио на средно висока температура. Запържете в него пържолите – по 3-4 минути от всяка страна, докато придобият златисто-кафяв цвят.

Нарежете главата лук и гъбите на дребно и ги добавете в тигана. Изсипете вътре и крем супата от гъби. Намалете температурата, покрийте тигана и оставете да къкри около 25 минути, докато омекнат пържолите.

Поднесете, докато са топли. Декорирайте с резенче лимон и стрък магданоз. Да ви е сладко!

Източник: allrecipes.com